Preston 175 cm Supera Compact 6 Rod Holdall

179,95

Preston Supera Compact 6 Rod Holdall 175 cm, zijn perfect voor het vervoeren van zes hengels met werpmolens, door de Hardcase constructie zijn ze veilig opgeborgen tijdens het transport.

Preston Supera Compact 6 Rod Holdall 175 cm, zijn perfect voor het vervoeren van zes hengels met werpmolens, door de Hardcase constructie zijn ze veilig opgeborgen tijdens het transport. De handgrepen kunnen in de ingebouwde vakken gestoken worden, terwijl de hengels ook secuur vastgezet kunnen worden met hengelriemen. Drie ruime vakken aan de buitenkant van het foedraal betekenen dat items zoals landingsnetstelen, paraplu's en feeder toppen ook goed en veilig opgeslagen kunnen worden. Beschikbaar in twee lengtes, 175 cm voor driedelige hengels en 195 cm die geschikt is voor tweedelige hengels tot 3,60 meter lang.

Deze hoogwaardige Supera Bagage – Holdall Serie voldoet aan de behoeften van de moderne visser en is zo wel praktisch als heel stijlvol in alle vormen. De Supera Bagage – Holdall Serie is gemaakt van hoogwaardig 840D materiaal dat heel slijt vast is en gemakkelijk kan worden schoongemaakt aan het einde van een sessie.

Merk: Preston Innovations
Type: Supera Compact Rod Holdall 175 cm
Materiaal: 100% Polyester
Maat: 175 x 31 x 29 cm
Inhoud: 1 Stuk

Verkoopprijs: € 179.95