Sonubaits Dutch Master Feeder Mix Gold

9,95

Sonubaits Dutch Master Feeder Mix Gold Grondvoer, is ontwikkeld en uitvoerig getest door Preston Innovations Nederland. De Sonubaits Dutch Master Feeder Mix is een samengesteld lokvoer voor het gebruik met de voerkorf.

Sonubaits Dutch Master Feeder Mix Gold Grondvoer, is ontwikkeld en uitvoerig getest door de mannen Arnoud van der Stadt van Preston Innovations Nederland. De Sonubaits Dutch Master Feeder Mix is een speciaal samengesteld lokvoer voor het gebruik met de voerkorf. Het voer heeft de juiste structuur en kleefkracht om veel aas te transporteren naar de voerplek, maar komt vervolgens makkelijk los uit de korf. De mix is geschikt voor alle watertypen.  Verkrijgbaar in de smaken  Feeder Mix Brown, Feder Mix Gold, Feeder Mix Silver en Feder Mix Yellow.                                           

Bereidingswijze: Dit sonubaits Feeder mixvoer is eenvoudig te bereiden. Voeg al mengend water toe tot de juiste vochtigheid is bereikt. Wacht nu zo'n 30 minuten  zodat het water goed is ingetrokken. Voeg hierna eventueel nog wat extra water toe en duw het voer vervolgens door een zeef voor een perfect werking.

Merk: Sonubaits
Soort: Dutch Master Feeder Grondvoer
Smaak: Feeder Mix Gold
Inhoud: 2 Kg

Verkoopprijs: € 9.95