Sonubaits Fibre Paste Bloodworm

7,25

Sonubaits Fibre Paste Bloodworm, is aangevuld met Bloodworm Extract om de ideale paste te maken welke u samen kan gebruiken met de Bloodworm grondvoer. Fibre paste is een revolutie in de visserij voor de moderne visser.

Onderaan meer informatie

Merk: Sonubaits
Soort: Fiber Paste
Smaak: Bloodworm Extract
Inhoud: 500 Gr

Sonubaits Fibre Paste Bloodworm, is aangevuld met Bloodworm Extract om de ideale paste te maken welke u samen kan gebruiken met de Bloodworm grondvoer.

Fibre paste is een revolutie in de visserij voor de moderne visser. Deze pasta heeft een unieke zachte structuur waardoor het zich makkelijk om de haak laat vouwen. Juist door zijn unieke structuur zal deze pasta op uw haak blijven zitten. Zelf als u met de match of feeder vist, zal het tot afstanden over de 60 meter op uw haak blijven zitten. Sonubaits Fibre Paste blijft op uw haak zitten, maar is eenmaal in het water zacht en pluizig waardoor de haak bij een aanbeet niet met kracht hoeft worden gezet. Dit in tegenstelling tot andere pasta soorten welke vaak erg hard zijn en het vissen (haken van de vis) bemoeilijkt. Fibre Paste laat eenmaal in het water kleine deeltjes van de pasta vallen wat de vis zal doen verleiden om ervan te eten en het aas (de pasta) te nemen. Een ander bijkomstig voordeel is dat dit aas in de meeste gevallen nieuw is en vooral voordeel kan hebben op wateren waar de hengeldruk groot is. Sonubaits Fibre Paste is geschikt voor veel vissoorten als karper, zeelt, brasem, voorn en barbeel.

Merk: Sonubaits
Soort: Fiber Paste
Smaak: Bloodworm Extract
Inhoud: 500 Gr

Verkoopprijs: € 7.25