Door het grote succes zetten we de DOLLE DAGEN verder tot Paas Maandag met 20% korting op het ganse assortiment. Gebruik de kortingscode: PASEN geldig t/m maandag 5 April.

Avid Carp Marker Float Kit

16,95

Avid Carp The Complete Package – Kit, de producten in de kit zijn ontworpen en ontwikkeld om samen te werken om een effectief en functionele markerset te creeëren. De Avid Carp Marker Float is gemaakt van duurzaam en super drijvend materiaal.

Onderaan meer informatie

Merk: Avid Carp
Type: The Complete Package – Kit
Inhoud: 1 Marker Float, 1 3oz Marker Lead, 1  4oz Marker Lead en 2 Buffer Beads.

Avid Carp The Complete Package – Kit, de producten in de kit zijn ontworpen en ontwikkeld om samen te werken om een effectief en functionele markerset te creeëren. De Avid Carp Marker Float is gemaakt van duurzaam en super drijvend materiaal zodat het moeiteloos en snel naar de oppervlakte drijft. Door zijn vorm welke vergelijkbaar is met een darts pijl, zal deze aerodynamische marker zuiver en recht vliegen en is door zijn Hi-Viz oranje kleur goed zichtbaar, zelfs op grote afstanden. Deze Complete kit bestaat uit 1 Marker Float, 1 3oz Marker Lead, 1  4oz Marker Lead en 2 Buffer Beads.

Merk: Avid Carp
Type: The Complete Package – Kit
Inhoud: 1 Marker Float, 1 3oz Marker Lead, 1  4oz Marker Lead en 2 Buffer Beads.

Verkoopprijs: € 16.95