15% KORTING op het ganse Assortiment op Hengelsportknaller het Najaar is te mooi om niet te gaan vissen! Gebruik de KORTINGSCODE: NAJAAR Geldig T/M: Zondag 29 November 2020

Savage Gear LB Sandeel Slugs 10 cm Lemon Back

6,95

Savage Gear LB Sandeel Slugs 10 cm Lemon Back, dit zijn ultra realistische SG Sandeel Slugs, die een solide voorste lichaam en een holle staart sectie hebben.

Onderaan meer informatie.

Merk: Savage Gear
Type: LB Sandeel Slugs
Kleur: Lemon Back
Lengte: 10 cm
Gewicht:
Sink Rate:
Duikdiepte Spinnend:
Duikdiepte Trollend:
Inhoud: 6 Stuks

Savage Gear LB Sandeel Slugs 10 cm Lemon Back, dit zijn ultra realistische SG Sandeel Slugs, die een solide voorste lichaam en een holle staart sectie hebben. De massieve voorkant van de behuizing sectie zorgt er voor dat de haak goed blijft zitten. De holle rug sectie lichaam verslapt wanneer de vis door het water wordt getrokken, waar door hij een betere aansluiting garandeert. De LB Sandeel Slug 10cm is ook geweldig om mee te drop shotten. Ontworpen met schitterende details en een mooie zwemactie. Uitstekend geschikt voor kabeljauw, gestreepte bas, calico bas, Snook en nog kleinere heilbot, ook heel geschikt voor alle zoetwater soorten. Verkrijgbaar in 10 cm en veel verschillende kleuren en afwerkingen.

Merk: Savage Gear
Type: LB Sandeel Slugs
Kleur: Lemon Back
Lengte: 10 cm
Gewicht:
Sink Rate:
Duikdiepte Spinnend:
Duikdiepte Trollend:
Inhoud: 6 Stuks

Verkoopprijs: € 6.95