Guru Large 28 gr X-Safe Method Feeder

Niet in voorraad, leverbaar vanaf: Niet bekend

3,95

Guru X-Safe Method Feeder Large 28 gr, speciaal ontwikkeld voor de visserij met een zelf hakend systeem, met nylon of gevlochten hoofdlijn.

Guru X-Safe Method Feeder Large 28 gr, speciaal ontwikkeld voor de visserij met een zelf hakend systeem, met nylon of gevlochten hoofdlijn. De Guru X-Safe Method Feeder korven zijn voorzien van een oersterk elastiek wat als demping dient voor de korte onderlijn die bij deze visserij gebruikt wordt. Zeker wanneer u een gevlochten hoofdlijn zonder rek gebruikt is dit elastiek onmisbaar en zorgt er voor dat uw onderlijnen niet zal breken bij een aan beet. Aan de bovenkant van deze Guru Method Feeder is een uitsparing gemaakt waar het haak aas in past zodat het haak aas perfect op de korf ligt, ook in het water. Verkrijgbaar in Small 24 gr – 36 gr, Large 28 gr – 45 gr.

Let op: Voor elke uitvoering heeft u een aparte Guru Method Mould nodig. Er zijn 2 verschillende moulds Small en Large. Je kan deze bij bestellen bij ons zie hier onder. Vergeet zeker niet de juiste maat mee te bestellen.

Merk: Guru
Type: X – Safe System Method Feeder
Maat: Large
Gewicht: 28 Gr
Inhoud: 1 Stuk

Verkoopprijs: € 3.95