Korum Neoteric 12'' Quiver Rod

101,96

119,95

Korum Neoteric 12'' Quiver Rod, deze NEOTERIC FS hengels kunnen een grote variëteit aan disciplines, vismethoden en vissoorten aan. De Neoteric Range levert ons de meest veelzijdige assortiment aan hengels ooit.

Korum Neoteric 12'' Quiver Rod, deze NEOTERIC FS hengels kunnen een grote variëteit aan disciplines, vismethoden en vissoorten aan. De Neoteric Range levert ons de meest veelzijdige assortiment aan hengels ooit, met blanks en componenten die ontworpen zijn om tegemoet te komen aan een alles omvattende Range aan moderne vis technieken. Welke vissoort je ook wilt bevissen en waar je je hier ook op wilt richten, er is een Neoteric hengel die opgewassen is tegen de taak.

Eigenschappen: Lichtgewicht carbonfiber met een progressieve, krachtige actie, Gestabiliseerde top waarmee voerkorven en loodgewichten precies geworpen kunnen worden, Dunne handgrepen uit kurk met compacte molenhouders, 3k versterkte, onderste hengeldelen, Weerstandvrije Seaguide geleide ogen. Verkrijgbaar in 11'' 6'' 1.25LB – 12'' 1.75LB, 12'' 2.2LB en 12'' Quiver.

Merk: Korum
Serie: NEOTERIC Rods - Werphengel
Type: 12'' Quiver Neoteric FS Rod
Line Rating: 4 LB – 10 LB
Kleur: Zwart
Materiaal Handgreep: Kurk

Verkoopprijs: € 119.95