Shimano AERO X1 Precision Feeder 11’’ 70 Gr

63,71

74,95

Shimano AERO X1 Precision Feeder 11’’ 70 Gr, de AERO X1 serie zijn sterke, reactieve en lichtgewicht hengels, voor iedere type visserij.

Shimano AERO X1 Precision Feeder 11’’ 70 Gr, de AERO X1 serie zijn sterke, reactieve en lichtgewicht hengels. De range bevat hengels voor iedere visserij, van methodfeeder vissen op kleine vijver tot aan dobbervissen met de match en zwaardere feeder technieken op afstand of rivieren.

Deze hengels bezitten dezelfde look & feel als de andere Aero hengels en zijn een uitstekende keuze voor de hedendaagse witvisser. De herkenbare kruiswikkelingen, kleurstelling en subtiele rode details maken de Aero X1 hengels ook nog eens geweldig mooi om te zien. Voorzien van lichtgewicht slanke en reactieve Full Carbon blanks met fantastische werp- en drileigenschappen. Zijn afgebouwd met specifiek geselecteerde Shimano Hardlite geleideogen (passend bij het individuele doel van de verschillende hengels) en DPS molenhouder voor stevige fixatie van je molen. Verder zijn de hengels voorzien van kurken handdeel met comfortabele en makkelijk schoon te maken EVA grips. Alle feeder modellen worden geleverd met 2 uitwisselbare gevoelige feeder toppen om aan de omstandigheden aan te passen en iedere aanbeet perfect te registeren.

De Finesse en Precision Feeder hengels zijn afgebouwd met kleine compacte low profile geleideogen, Float/waggler hengels bezitten single leg intermediate ogen. En de Distance Feeders zijn voorzien van grotere double leg ogen voor optimale werpeigenschappen.

Merk: Shimano
Serie: AERO X1 Precision Feeder – Feeder Rods
Type: AERO X1 Precision Feeder 11’’
Lengte: 3.35 Meter
Transport lengte: 1.71 Meter
Aantal Delen: 2 + tips
Tip Configuration: 1.00 oz / 1.50 oz
Werpvermogen: 70 Gr

Verkoopprijs: € 74.95