Preston Dutch Master Feeder Arm

49,95

Preston Dutch Master Feeder Arm, is ontworpen met twee bevestigings punten, zodat de feederarm onder het frame van de zitbox kan worden gemonteerd. Voorzien van een uitschijfbare steunarm is dit de meest sabiele Preston feederarm die we ooit hebben geproduceerd.

Onderaan meer informatie

Merk: Preston Innovations
Soort: SnapLok Offbox 36
Type: Dutch Master Feeder Arm

Preston Dutch Master Feeder Arm, is ontworpen met twee bevestigings punten, zodat de feederarm onder het frame van de zitbox kan worden gemonteerd. Voorzien van een uitschijfbare steunarm is dit de meest sabiele Preston feederarm die we ooit hebben geproduceerd. Zelfs als de Feederarm 2.10 meter is uitgeschoven. Ideaal voor het gebruik met lange Feeder hengels en in situaties waar je zoveel mogelijk lijn uit de stroming moet houden.

De Nieuwe Preston Innovation OffBox 36 ''captive inserts'' bieden je de mogelijkheid elk van de accessoires uit de Offbox 36 Range te gebruiken op een breed scala aan zitkisten en stoelen. Het verbeterde ontwerp maakt het mogelijk om het inzetstuk daar te plaatsen waar je dit graag wilt hebben. De Inserts 30mm & 25mm rond, en 23mm  Onbox worden standard meegeleverd.

ANTI-SNAG HAND WHEELS Nieuw ergonomisch ontwerp en voorzien van een zachte rubberachtige afwerking, het handwiel kan gemakkelijk binnen het scharniergewricht geplaatst worden zodat hier geen lijn of montage tussen vast kan komen te zitten tijdens het vissen.

SNAP-LOK QUICK RELEASE CAM Laat voor gebruiksgemak en uitwisselbaarheid het scharniergewricht aan de poot van de zitkist zitten en bevestig hier simpelweg het gewenste accessoire aan. Dit maakt het opbouwen en afbreken snel en simpel en het maakt het mogelijk om accessoires te verwijderen of vervangen terwijl ze nog gebruikt worden.

Merk: Preston Innovations
Soort: SnapLok Offbox 36
Type: Dutch Master Feeder Arm

Verkoopprijs: € 49.95