Ringers Baits

Ringers Baits webshop

De Engelse voerproducent Ringer Baits is een gerenommeerd merk in de wereld van de wedstrijdvisserij. Van oudsher producent van boilies en pellets voor witvisserij produceert Ringer Baits tegenwoordig ook andere onmisbare aasbenodigdheden. Hengelsportknaller vult het uitgebreide assortiment Ringer Baits artikelen continu aan met de nieuwste prod...

De Engelse voerproducent Ringer Baits is een gerenommeerd merk in de wereld van de wedstrijdvisserij. Van oudsher producent van boilies en pellets voor witvisserij produceert Ringer Baits tegenwoordig ook andere onmisbare aasbenodigdheden. Hengelsportknaller vult het uitgebreide assortiment Ringer Baits artikelen continu aan met de nieuwste productvariaties.

De familie wedstrijdvissers achter Ringer Baits

Het is niet zonder reden dat Ringer Baits zo succesvol is binnen de wedstrijdvisserij, method feeder karpervisserij en witvisserij. Het familiebedrijf is opgezet door Geoff, Phil en Steve Ringer; de laatste is één van de bekendste wedstrijdvissers van het moment. Door ervaring, kennis en professionele expertise te combineren, produceren de mannen van Ringer Baits al jaren lokvoer, haakaas en accessoires waarmee vissers hun vangst letterlijk zien groeien. Natuurlijk is de Ringer Baits range te vinden in onze hengelsport webshop. En aangezien Steve Ringer sinds 2020 ook consultancy biedt aan Guru zijn ook de Guru hengelsport artikelen hier te verkrijgen.

De pellets van Ringer Baits

Gericht op method feeder is Ringer Baits uitblinker op het gebied van pellets. Vissen met Ringer Baits pellets is vol vertrouwen vissen. De diverse Ringer Baits pellets uit de lijn zijn in diverse varianten beschikbaar: Ringer Expanders en Ringer F1 Expanders, Ringer Ultimate Koi Expanders, Ringer Method Micro Pellets en natuurlijk de Ringer Commercial Pellets. Met name deze commerciële pellets van Ringer Baits hebben ervoor gezorgd dat er steeds minder met wormen als aas wordt gevist op commercials en zijn daarmee een erg succesvol Ringer Baits product.

Uitgebreid Ringer Baits assortiment bij Hengelsportknaller

Hengelsportknaller heeft een mooie collectie artikelen van Ringer Baits voor je klaarliggen. Niet alleen de populaire Ringer Baits pellets zijn bij ons verkrijgbaar, maar ook grondvoer, linquids, boilies, haakaas en Ringer Baits wafters vind je in de webshop. Daarnaast verkopen wij handige Ringer Baits visspullen waarmee je nu nog makkelijker voer en pellets voorbereidt, zoals de Ringer Baits voerzeef of de Ringer Baits Pellet Pump waarmee je de Expanders snel klaarmaakt. Droog en/of geweekt voer bewaren doe je in de praktische en lekvrije Ringer Baits boxen, verkrijgbaar in twee maten en allerlei kleuren.

Bestel jouw Ringer Baits producten online

Op het gebied van wedstrijdvissen én commercieel vissen van witvis, karpers en brasem is Ringer Baits de koning der lokvoer. Ringer Baits komt met zeer effectieve oplossingen, zoals bijvoorbeeld pellets welke ook aan de haak gedaan kunnen worden, en combineert daarmee de witviswereld met die van de karpervisserij. Bij Hengelsportknaller kun je online Ringer Baits kopen. Wij bezorgen je producten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Dit doen wij tegen lage verzendkosten. Bestel je voor meer dan €75,- euro in de Ringer Baits webwinkel? Dan betaal je geen verzendkosten. Voor vragen over het assortiment Ringer Baits en gebruiksadvies kun je contact opnemen.

Lees meer