Van harte welkom op onze hengelsport webshop Hengelsportknaller

Van harte welkom op onze hengelsport webshop Hengelsportknaller.
Wij verzenden zonder probleem de door U bestelde artikelen naar Nederland en België. Tegen een zo laag mogelijke verzendingskosten voor Nederland en België is dit € 5.75 per pakket. Vanaf een bedrag van € 75 betaald U geen verzendingskosten bij ons.

Wij werken met MultiSafepay als betaalprovider, is al ruim 14 jaar de ideale partner in online betalen voor webshops. En Nederlands snelst groeiende Payment Service Provider. U kan bij ons kiezen uit verschillende betaal mogelijkheden zowel Nederlandse als buitenlandse online betaalmethoden. Zoals PayPal, iDEAL, Bankoverboeking, Visa, MasterCard, Maestro, het Belgische Bankcontact, het Duitse Giropay en SOFORT Banking.

Daar wij Exclusief Hoofdverdeler zijn van de Top merken Preston, C-Drome, Korum, Avid Carp en Sonubaits hebben wij voor 95% het volledige assortiment in voorraad.

De verzendingskosten bij Hengelsportknaller zijn vanaf € 75 GRATIS. Onder dit bedrag rekenen wij verzendingskosten aan. De kosten zijn Voor Nederland en België € 5.75, Duitsland € 5.75 en Frankrijk € 8.75 Al onze producten worden geleverd via PostNL in Nederland en Bpost België, hier hebben wij goede ervaring mee en wordt steeds correct geleverd bij de klant. Producten die bij ons besteld en betaald zijn voor 16.00 uur proberen wij nog dezelfde dag te verzenden.

Retourneren bij Hengelsportknaller.
Onze voorwaarden bij terug sturen van producten. U kunt de producten binnen 7 werkdagen na levering aan het onderstaande adres terug sturen. Als de producten die u heeft besteld goed zijn uitgeleverd, kunnen wij niet instaan voor de retour kosten. Het is mogelijk retour opdracht via Hengelsportknaller aan te vragen via email. Hier voor zullen wij een bedrag van € 17,50 in rekening brengen. Voor kleine producten word het bedrag € 9.00 in rekening gebracht.

Bij schade aan u bestelling: Wanneer er sprake is van schade aan het ontvangen product, Wanneer een product niet naar wens is, niet voldoet aan de omschrijving of anderzijds niet voldoet aan de wens van de klant en de fout hier van ligt bij Prestontackle of onze leveranciers… Vragen wij u vriendelijk dit te melden via email aan info@hengelsportknaller.nl hier zullen dan geen retour kosten in rekening gebracht worden aan de klant.

Crediteren - Terugbetalen van het aankoop bedrag en verzendkosten, vindt plaats NA ontvangst en controle van het terug gestuurde pakket. 

Retour Adres gegevens:
Hengelsportknaller
T.A.V. Afdeling retouren
Nieuwstraat 106
2910 Essen België
+32.3.667.10.20.