Verzendkosten

Wij verzenden met Postnl (Nederland) & Bpost (Belgie).
Al onze producten worden in een stevige doos verpakt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Verzendkosten
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €7.25
De verzendkosten binnen België bedragen €7.25

Bij bestellingen boven de €75 worden (zowel in Nederland als voor Belgie) géén verzendkosten berekend. In het geval van speciale acties kunnen de verzendkosten afwijken. Deze zullen t.z.t. vermeld staan op deze site.

Verzendmethode Belgie.
Het verzenden van goederen in Belgie gebeurd steeds met B post. Het voordeel hiervan is dat u uw bestelling zal ontvangen bij uw reguliere post. Indien u niet thuis moest zijn laat de postbode een briefje achter in uw brievenbus. U kunt het pakket dan later op het postkantoor van uw gemeente ophalen (u heeft hiervoor 10 werkdagen de tijd).

Er wordt door ons een mail verstuurd met een Track & Trace nummer wanneer je pakket bij ons vertrokken is. Dit kan je volgen op de site van Bpost www.Bpost.be klik op Track & Trace.

Verzendmethode Nederland.
Postnl bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Bent u niet aanwezig als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de PostNL medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met daarop het adres van het postkantoor waar u de volgende werkdag uw bestelling kunt afhalen.

Er wordt door ons een mail verstuurd met een Track & Trace nummer wanneer je pakket bij ons vertrokken is. Dit kan je volgen op de site van PostNL www.postpakketten.nl.