GURU

GURU webshop

Guru is nieuwkomer op het gebied van witvissen. De innovatieve en resultaatgerichte designs van Guru Fishing hebben ervoor gezorgd dat het merk de markt met een klapper is binnengekomen. De drijvende krachten achter Guru? Professionele vissers van Nederlandse bodem. Hengelsportknaller biedt de serieuze visser een breed assortiment Guru producten...

Guru is nieuwkomer op het gebied van witvissen. De innovatieve en resultaatgerichte designs van Guru Fishing hebben ervoor gezorgd dat het merk de markt met een klapper is binnengekomen. De drijvende krachten achter Guru? Professionele vissers van Nederlandse bodem. Hengelsportknaller biedt de serieuze visser een breed assortiment Guru producten.

Guru: knowledge is power

Het Engelse merk Guru is nieuw in de visserijwereld en richt zich voornamelijk op witvissen en kleine karpers. Nieuw of niet, Guru hengelsport laat er zeker geen gras over groeien. Guru maakt namelijk gebruik van de ervaring en expertise van de beste wedstrijdvissers van het moment. Zo bestaat het team van Guru Nederland uit professionele sportvissers van eigen bodem die precies weten hoe de visserij er in Nederland voor staat. Gewapend met de nieuwste technologieën en kennis van topsport vissers ontwikkelt Guru Fishing hengelsport producten van de hoogste kwaliteit. Je vindt deze producten in onze hengelsport webshop.

Het moderne feedervissen met Guru Fishing

Guru tilt het feedervissen naar een ongekend niveau. De nieuwste technieken binnen de witviswereld worden door Guru direct geadopteerd en in Guru hengelsport producten verwerkt. De visspullen van Guru zijn dan ook vooruitstrevend én praktisch. De productlijn speelt direct in op wat er binnen de witvisserij gaande is. Modern feedervissen heeft hierbij de hoofdrol, de artikelen van Guru Fishing zijn immers ontworpen voor de populaire method feeder visserij. Menig feedervisser en karpervisser klopt dan ook bij Hengelsportknaller aan met de vraag om het nieuwste Guru materiaal.

Hengelsportknaller: het grootste assortiment Guru artikelen

Guru brengt een verbluffend aantal hengelsport producten op de markt, stuk voor stuk uniek en met een eigen specialiteit. Al deze producten zijn bij Hengelsportknaller te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld de Guru X-Change Distance Feeders met verwisselbaar lood. Met deze slimme Guru voerkorven method feeders hoef je niet meer zo veel feeders mee te brengen. De verschillende loodgewichten zijn namelijk verwisselbaar! Ook de Slimline edities van deze Guru feeder vind je bij Hengelsportknaller. Daarnaast kun je ook Guru method en pellet feeders, Guru grip feeders, lijnen, rigs en de nieuwste Guru Fising N-Gauger rods bestellen.

Bestel Guru hengelsport artikelen online

Guru is koploper op het gebied van innovatie en ontwikkeling binnen de witvis- en karperbranche. De oplossingen die Guru beidt helpen vele sportfeeders resultaten aanzienlijk verbeteren. Bij Hengelsportknaller bieden wij je de Guru productlijn voor een voordelige prijs aan. Wij leveren Guru hengelsport artikelen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Bestel je voor meer dan €75,- euro in onze Guru webwinkel? Dan betaal je geen verzendkosten. Voor vragen over het Guru assortiment en gebruiksadvies kun je contact opnemen.

Lees meer