Korum

Korum webshop

Sportvissers op het gebied van specimenvisserij kiezen voor Korum hengelsport artikelen. Het merk Korum is marktleider in de verkoop van producten voor de barbeelvisserij, maar doet ook zeker niet onder als het op karpervissen of roofvissen aankomt. Bekijk het uitgebreide assortiment Korum hengelsport producten.

Korum nummer 1 in de barbeelvisse...

Sportvissers op het gebied van specimenvisserij kiezen voor Korum hengelsport artikelen. Het merk Korum is marktleider in de verkoop van producten voor de barbeelvisserij, maar doet ook zeker niet onder als het op karpervissen of roofvissen aankomt. Bekijk het uitgebreide assortiment Korum hengelsport producten.

Korum nummer 1 in de barbeelvisserij

Nederland kent meerdere barbeelstekken. Onze grote rivieren, zoals de IJssel, Waal en de Grensmaas zijn zeer geliefd bij barbeelvissers. In onze hengelsport webshop vind je daarom hét topmerk in de barbeelvisserij: Korum. Als onderdeel van de specialistische fabrikant Preston Innovations staat Korum bekend om hengelsportartikelen van zeer hoge kwaliteit. Korum hengelsportartikelen worden door professionele wedstrijdvissers getest, wat resulteert in hoogwaardige en duurzame Korum hengelsport producten. De productlijn van Korum richt zich vooral op de barbeelvisserij, daarnaast biedt Korum ook materiaal voor de roofvisserij en specimenvissen.

Een uitgebreid assortiment Korum hengelsport artikelen

Bij Hengelsportknaller vind je een groot aanbod Korum materiaal, specifiek ontworpen voor de moderne visser. Met Korum maak je de perfecte keuze voor het vissen op zowel stilstaande wateren als op de rivieren; topstekken voor barbeelvissen. De collectie Korum producten is erg breed en varieert van stoelen tot leef- en schepnetten en van Korum hengelsport opbergboxen tot hengelsteunen, beetverklikkers en hengels. Ben je naast Korum hengelsport artikelen ook op zoek naar lokaas of lokvloeistof? Sonubaits is de voederafdeling van Preston en produceert lokvoederen die specifiek ontwikkeld zijn voor Korum materieel.

Hengels, werpmolens en feederstoelen van Korum

Als het om barbeel-, karper- en specimenhengels gaat, is Korum koploper in de race. Naast vis specifieke werphengels biedt Korum tevens allround hengels, oftewel combinatiehengels. De werpmolens van Korum zijn ontworpen voor de modernere vismethodes, zoals voerkorven en method feeder. Is comfort belangrijk voor je? Bij het design van de Korum stoelen staat de sportvisser centraal. Geen gesjouw meer met zware zitkisten en plateaus. Gebruiksvriendelijk, luxueus en praktisch, met de Deluxe Chairs en Feederstoelen van Korum ben jij op je best en vergroot je de kans op een grote vangst.

Bestel Korum hengelsport artikelen online

Hengelsportknaller is de plek waar alle Korum hengelsport artikelen te vinden zijn. Je kunt hier Korum rod pods, paraplu’s en zelfs kleding bestellen tegen lage verzendkosten. Alle Korum producten zijn origineel, van hoge kwaliteit en uitgebreid getest. Woon je in buiten Nederland? Dat is voor ons geen probleem. Wij leveren Korum hengelsport producten namelijk in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Bestel je voor meer dan €75,- euro in onze Korum webwinkel? Dan betaal je geen verzendkosten. Voor vragen over het Korum assortiment en gebruiksadvies kun je contact opnemen.

Lees meer