Matrix

Matrix webshop

De hengelsport artikelen van Matrix zijn onmisbaar voor de serieuze witvisser. Bekijk het Matrix assortiment van Hengelsportknaller. Wij leveren Matrix hengelsport producten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk – tegen lage verzendkosten.

Matrix is marktleider op het gebied van witvissen

Het Engelse merk Matrix is een afdeling binnen Fox...

De hengelsport artikelen van Matrix zijn onmisbaar voor de serieuze witvisser. Bekijk het Matrix assortiment van Hengelsportknaller. Wij leveren Matrix hengelsport producten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk – tegen lage verzendkosten.

Matrix is marktleider op het gebied van witvissen

Het Engelse merk Matrix is een afdeling binnen Fox International. Met een range aan hengelsportproducten van hoge kwaliteit is Matrix een topmerk op het gebied van wedstrijdvissen in de witvisbranche. De Matrix hengelsport producten variëren van kleinmateriaal tot hengels en viskisten. Omdat witvissen meestal in schollen zwemmen, is Matrix materiaal vooral gericht op method feederen. Zo ontwerpt en produceert Matrix diverse feederhengels, feedersteunen en accessoires. Daarnaast zijn er natuurlijk ook werpmolens, rigs, haken, lijnen en zitkisten van het merk Matrix. Bin onze hengelsport webshop vind je al deze hoogwaardige Matrix producten in een uitgebreid assortiment.

Matrix: voor en door witvissers

De kracht achter Matrix is passie voor de sport. De Matrix hengelsport artikelen worden namelijk ontworpen door een team van witvissers. Er zit dus een hoop ervaring en expertise achter de Matrix hengelsport collectie. Het is een groep fanatieke sportvissers die innovatieve visspullen op de markt brengt waardoor andere vissers, zowel wedstrijdvissers als recreantvissers, meer uit de sport kunnen halen. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de zitkisten die Matrix ontwerpt. Het design van de praktische kisten is gericht op efficiëntie en bestaat uit diverse modules. Dit modulaire systeem is slechts één van de innovatieve ontwerpen die Matrix op de markt brengt.

Feedervissen tot een hoger niveau tillen met de Matrix productlijn

De experimentele designs van Matrix tillen de method feeder naar een hoger niveau. Er zijn inmiddels heel wat voerkorven op de markt en ook Matrix draagt een steentje bij. De duurzame Horizon Wire Cage Feeders van Matrix zijn gemaakt van carbonstaal en lenen zich perfect voor de afstandsvisserij. De ronde vorm van de standaard Cage Feeder modellen zijn veelzijdig in gebruik en kunnen dan ook ingezet worden op rivieren, kanalen, meren en commercials. Met een getaperd gewicht zorgen de voerkorven van Matrix voor een optimale worp.

Bestel Matrix artikelen online

Als sportvisser gespecialiseerd in witvissen wil je het beste materiaal. Dit is dan ook wat Matrix je biedt: hengelsport artikelen met innovatieve designs en gemaakt van de beste materialen. Bij Hengelsportknaller staan alle Matrix producten overzichtelijk op een rijtje. Daarnaast kun je de Matrix artikelen voor een voordelige prijs bestellen – tegen lage verzendkosten. Wij leveren Matrix hengelsport artikelen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Bestel je voor meer dan €75,- euro in onze Matrix webshop? Dan betaal je geen verzendkosten. Voor vragen over het Matrix hengelsport assortiment en gebruiksadvies kun je contact opnemen.

Lees meer