Sonubaits

Sonubaits webshop

Het Engelse merk Sonubaits biedt hoogwaardig lokaas voor wedstrijdvissen, karpervissen én witvissen. De zorgvuldig ontwikkelde Sonubaits producten zijn eenvoudig in gebruik, gemaakt van de beste grondstoffen en niet schadelijk voor flora noch fauna. Hengelsportknaller is jouw Sonubaits online shop voor verzending naar Nederland, België, Frankrij...

Het Engelse merk Sonubaits biedt hoogwaardig lokaas voor wedstrijdvissen, karpervissen én witvissen. De zorgvuldig ontwikkelde Sonubaits producten zijn eenvoudig in gebruik, gemaakt van de beste grondstoffen en niet schadelijk voor flora noch fauna. Hengelsportknaller is jouw Sonubaits online shop voor verzending naar Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Sonubaits online shop

Het bekende vismerk Preston Innovations heeft met Sonubaits een specialistische lijn lokaas en voederen op de markt gebracht. De lokaasfabrikant Sonubait heeft een team van professionele vissers. Samen ontwikkelen en produceren zij de meest innovatieve Sonubaits lokvoederproducten. Als online shop voor Sonubaits zorgen wij ervoor dat jij aas en voer snel in huis hebt. Daarnaast zijn wij een complete Sonubaits online shop: van Sonubaits pellets tot aromatische oliën en van Sonubait kleding tot de succesvolle Haze Liquids die lokvoer onder water een onweerstaanbare geur afgeven en vissen gedurende langere tijd aantrekken. Afhankelijk van de gekozen Sonubaits azen en vismethode kun je op binnenwater en buitenwater vissen.

Prestatiegericht Sunubaits lokvoer

Het Sonubaits team is dag en nacht aan het brainstormen, testen en produceren van de beste lokvoeders. Dankzij het gebruik van uitzonderlijk hoogwaardige ingrediënten heb je met de producten van Sonubaits minder lokaas nodig. Sonubaits krijgt het voor elkaar om karpervissen en witvissen hand in hand te laten gaan. De Sonubaits producten zijn bij uitstek succesvol voor method feederen. Grondvoer en diverse soorten pellets in de Sonubaits webshop zijn dan ook ideaal om te gebruiken in combinatie met onze voerkorven en method feeder. Sonubaits biedt sportvissers kwalitatief lokaas dat zeker vis oplevert.

Sonubaits: gebruiksvriendelijk en universeel

De Sonubaits producten zijn zowel binnen als buiten Europa bekend. Dat Sonubaits zo populair is, heeft meerdere redenen. Naast de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen die niet schadelijk zijn voor flora noch fauna zijn de lokazen en voederen in de Sonubaits online shop zeer gebruiksvriendelijk. Op de verpakking staat een uitgebreide instructie over de beste manieren om Sonubaits lokvoederen te mengen en te gebruiken. Daarnaast is het aas van Sonubaits voor diverse vissoorten te gebruiken. In onze webshop bieden wij naast Sonubaits ook andere merken aan, zoals C-Drome, Matrix en Guru.

Bestel Sonubaits in onze online shop

Als het gaat om karpervissen en witvissen heeft Sonubaits een sterke reputatie. De producten van Sonubaits zijn eenvoudig in gebruik, universeel en niet schadelijk voor de vissen. Serieuze vissers kiezen dan ook vaak voor Sonubaits. In onze hengelsport webshop bieden wij je origineel en vers Sonubaits voer aan. Wij leveren Sonubaits in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland – tegen lage verzendkosten. Bestel je voor meer dan €75,- euro in de Sonubaits webwinkel? Dan betaal je geen verzendkosten. Voor vragen over het assortiment Sonubaits en gebruiksadvies kun je contact opnemen.

Lees meer