**SALES** Mainline Hookbait Enhancement System New Grange

9,95

**SALES** Mainline Hookbait Enhancement System New Grange, deze bevatten de basisbenodigde attractors, zoetstoffen en smaakversterkers die bijdragen aan het versterken van het haak aas uw pellets of je grondvoer.

Onderaan meer informatie

Merk: Mainline
Soort: Base Mix Hookbait Enhancement System
Type: Hookbait Enhancement System
Smaak: New Grange
Hoeveelheid: 175 ml Flacon

Mainline Hookbait Enhancement System New Grange, alle Hookbait Enhancement van Mainline bevatten de basisbenodigde attractors, zoetstoffen en smaakversterkers die bijdragen aan het versterken van het haak aas uw pellets of je grondvoer. Verschillende basis flavours die ontworpen zijn om bijna alle mogelijkheden te dekken.

De neutrale versie kan naar wens gemaakt worden door er 5ml van een Profile Plus flavour of 5 -10ml Response flavour aan toe te voegen. Aangezien de basis alle andere benodigde zaken bevat is er verder niks nodig om een dip of soak van je gekozen flavour te maken.

Het volgende voordeel wat wij ontdekte was dat de Soak - Dip heel goed in PVA zakjes kon worden gegoten. Omdat ze niet op waterbasis zijn lost de PVA niet op het is mogelijk om verkruimelde boilies in het PVA zakje te doen en dan de Soak - Dip er bij te gieten. Een ander mogelijkheid is om een stringer aan je rig te binden en dan het hele zaakje ongeveer 30 seconden in de dip te hangen vlak voor het uitgooien - roeien. Ik weet zeker dat de hierboven beschreven techniek mij onder moeilijke omstandigheden een paar bonus vissen heeft opgeleverd. Een andere techniek dat je kan gebruiken is om alleen het haak aas in een PVA zakje te doen en deze dan vol te gieten met eén van de soaks.

Merk: Mainline
Soort: Base Mix Hookbait Enhancement System
Type: Hookbait Enhancement System
Smaak: New Grange
Hoeveelheid: 175 ml Flacon

Verkoopprijs: € 16.70