59,95

Guru Feeder Box, is een speciaal ontwikkeld systeem voor het opbergen van allerlei accessoires. Het opbergsysteem stelt je in staat om de box geheel naar eigen wens in te delen en door de overzichtelijke indeling heb je alles snel voor handen.

Guru Feeder Box, is een speciaal ontwikkeld systeem door Guru voor het opbergen van allerlei accessoires. Het opbergsysteem stelt je in staat om de box geheel naar eigen wens in te delen en door de overzichtelijke indeling heb je alles snel voor handen. Het systeem is zo ontwikkeld dat niet alleen feeders erin passen, maar ook onderlijn spoeltjes en er is zelfs een speciale tray waarop korte onderlijnen bevestigd kunnen worden. De Fusion Feeder Box kan dus gebruikt worden in verschillende combinaties, gaat het nu om Feeders, of andere accessoires en zelfs onderlijnen het kan allemaal. De Guru Feeder Box is enorm robuust systeem, compact met enorm veel volume, waterdicht, voorzien van 2 super sterke sluitingen, getint deksel en multifunctionele compartimenten.

De Guru Fusion Feeder Box wordt standaard geleverd met 2 x Standard Feeder Trays, 1 x Spool Insert, 1 x Divided Deep Insert, 1 x Divided Shallow Insert en 1 x Rig Board Insert.

Merk: Guru
Type: Fusion Feeder Box
Maat: 35 x 25 x 8 cm
Inhoud: 1 Stuk (geleverd zonder inhoud)

Verkoopprijs: € 59.95