Preston Carp Pellet 4x10 Commercial Dobber

2,75

Preston Commercial Dobber Carp Pellet 4x10, is de ultieme dobber voor de warmere maanden dankzij de 2 mm dikke holle boven antenne en de NiTi metalen onder antenne.

Preston Commercial Dobber Carp Pellet 4x10, is de ultieme dobber voor de warmere maanden dankzij de 2 mm dikke holle boven antenne en de NiTi metalen onder antenne. Deze dobber is ideaal voor grotere aassoorten zoals grote expanders, maïs of harde pellets, ze is ook behulpzaam bij het maken van onderscheid tussen aanbeten en lijnzwemmers. De NiTi metalen onder antenne biedt ook is de ultieme dobber voor de warmere maanden dankzij de 2 mm dikke holle boven antenne en de NiTi metalen onder antenne. Deze dobber is ideaal voor grotere aassoorten zoals grote expanders, maïs of harde pellets, ze is ook behulpzaam bij het maken van onderscheid tussen aanbeten en lijnzwemmers. De NiTi metalen onder antenne biedt ook een extreme stabiliteit terwijl ze daarbij ook extreem sterk en duurzaam is, het maakt dat de dobber ook zeer snel gaat staan.

Alle dobbers zijn geconstrueerd van sterk, luchtvaartkwaliteit Rohacell foam voor het dobberlichaam voor een maximum aan duurzaamheid, terwijl de boven- en onder antennes persoonlijk geselecteerd zijn door de Engelse Internationals om de elke dobber optimaal in te kunnen zetten. Verkrijgbaar in de maten: 4x10, 4x12, 4x14 en 4 x 16.

Merk: Preston Innovations
Soort: Des Shipp Commercial Slims
Type: Carp Pellet Dobber
Diameter boven antenne: 2,0 mm
Materiaal boven antenne: Hol Plastic
Materiaal dobber lichaam: Rohacell Foam
Materiaal onder antenne: NiTi Draadmateriaal
Maat - Gewicht: 4 x 10
Inhoud: Per stuk

Verkoopprijs: € 2.75