-30%

In prijs verlaagd! Korda Drop Zone 2 Marker Float

10,47

14,95

Korda Drop Zone 2 Marker Float, zijn een belangrijk onderdeel van onze uitrusting. Wij weten dat het vinden van een bepaalde hotspot het verschil maakt tussen vangen en blanken. 

Onderaan meer informatie

Merk: Korda
Type: Drop Zone 2 Marker Float
Kleur: Geel – Oranje - Zwart
Maat: -
Inhoud: 2 Stuks

Korda Drop Zone 2 Marker Float, zijn een belangrijk onderdeel van onze uitrusting. Wij weten dat het vinden van een bepaalde hotspot het verschil maakt tussen vangen en blanken. Ondanks dat er al verschillende soorten marker floats op de markt waren, hebben wij toch nog enkele belangrijke verbetering kunnen doorvoeren.

De eerste verbetering kwam van Danny zelf, hij kwam met het idee om de zichtbaarheid sterk te vergroten, iedereen die Danny kent weet dat hij graag vist op grote afstand van de oever. Daarnaast moest de marker float zeer veel drijfvermogen hebben en licht van gewicht zijn. Uiteindelijk hebben we precies kregen wat we wilden en de eerste perfecte Dropzone Maker float was geboren. De floats zijn gemaakt van een dunne maar uiterst sterke plastic en worden geleverd per twee, in een handige beschermkoker. Elke float heeft een extreem goed zichtbare flight in de kleuren geel , oranje en zwart. De marker Float worden geleverd per twee stuks in een verpakking.

Merk: Korda
Type: Drop Zone 2 Marker Float
Kleur: Geel – Oranje - Zwart
Maat: -
Inhoud: 2 Stuks

Verkoopprijs: € 14.95