Preston Elasticated Flat Method Feeder Large 45 Gr

3,95

Preston Elasticated Flat Method Feeder Large 45 Gr, niet alleen karpervissers maken gebruik van method feeders. Ook witvissers ontdekken de vang kracht van deze methode van vissen.

Onderaan meer informatie

Merk: Preston Innovations
Type: Elasticated Flat Method Feeder
Maat: Large
Gewicht 45 Gr
Kleur: Rood

Preston Elasticated Flat Method Feeder Large 45 Gr, niet alleen karpervissers maken gebruik van method feeders. Ook witvissers ontdekken de vang kracht van deze methode van vissen. Hier bij speelt aas aabieding een grote rol en wordt het haakaas in de directe omgeving van het geboden aas gepresenteerd.

Er wordt gevist met een korte onderlijn, het aas (met haak of op hair) zit verstopt in het voer (pellets of eigen recept). De vis haakt zich in de regel zelf. De platte onderkant maakt deze korven geschikt voor vele situaties en tevens laten ze zich erg precies werpen.

Let op: Voor elke uitvoering heeft u een aparte Method Mould nodig. De verschillende moulds zijn te herkennen aan de kleur van het binnenwerk: Small is kleur Blauw, Large is kleur Rood en XLarge is kleur Geel. Je kan deze ook bij bestellen bij ons zie in de zelfde rubriek ook bij Method Feeder Preston. Foto van de Preston Method Mould naast bovenstaand artikel te bekijken vergeet zeker niet het juiste kleur mee te bestellen.

Merk: Preston Innovations
Type: Elasticated Flat Method Feeder
Maat: Large
Gewicht: 45 Gr
Kleur: Rood

Verkoopprijs: € 3.95