Korda 12 mm Slow Sinking Dumbell Fishy Fish

-20%

In prijs verlaagd! Korda Slow Sinking Dumbell Fishy Fish 12 mm

3,04

3,80

Korda Slow Sinking Dumbell Fishy Fish 12 mm, erg belangrijk dat de Fake Food precies het juiste drijfvermogen hebben. Het resultaat is dat de Slow Sinking Dumbells dan ook echt precies op het gewicht van de haak zinken.

Onderaan meer informatie

Merk: Korda
Type: Fake Food Slow Sinking Dumbell
Kleur: Creme
Smaak: Fishy Fish
Maat: 12 mm
Inhoud: 8 Stuks

Korda Slow Sinking Dumbell Fishy Fish 12 mm, erg belangrijk dat de Fake Food precies het juiste drijfvermogen hebben. Het resultaat is dat de Slow Sinking Dumbells dan ook echt precies op het gewicht van de haak zinken. Hier door zal je rig makkelijker worden opgenomen en efficiënter werken.

De Dumbells zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat je deze kan matchen aan het format van je voer. Zo is er een 8mm variant die op een kleine pellet lijkt, maar zijn er ook 12 en 18mm varianten die perfect zijn als je groter aas nodig hebt. Alle drie zijn uiteraard gedurende een langere tijd getest door Team Korda. Om alle opties open te houden hebben we vier verschillende Flavours: Fishy Fish, Fruity Squid, Banoffee en I B Flavour waar uit je kan kiezen. Elk hebben ze een andere kleur en zijn ze het resultaat van jarenlang experimenteren. Het resultaat is dat je nu gebruik kan maken van deze bewezen vangers.

Merk: Korda
Type: Fake Food Slow Sinking Dumbell
Kleur: Creme
Smaak: Fishy Fish
Maat: 12 mm
Inhoud: 8 Stuks

Verkoopprijs: € 3.80