Korda Citrus Zing Pop-up Corn

-20%

In prijs verlaagd! Korda Pop-up Corn Citrus Zing

3,04

3,80

Korda Pop-up Corn Citrus Zing, de meest effectieve attractors voor het gebruik in soft fake food. Ons aas is daarom compleet anders dan al het andere fake food dat op de markt aangeboden wordt.

Onderaan meer informatie

Merk: Korda
Type: Pop – Up Corn
Kleur: Groen
Smaak: Citrus Zing
Inhoud: 12 Stuks

Korda Pop-up Corn Citrus Zing, de meest effectieve attractors voor het gebruik in soft fake food. Ons aas is daarom compleet anders dan al het andere fake food dat op de markt aangeboden wordt. Ons aas bevat namelijk onze eigen favoriete attractor-combinaties die wij zelf al jaren gebruiken in ons zelfgemaakte haakaas, deze unieke en bewezen attractors zijn nu in het fake food verwerkt."

Er zijn twee verschillende versies verkrijgbaar de eerste uit de range is een langzaam zinkende, dit aas zal net zinken op het gewicht van de haak, waardoor het aas net boven de haak blijft zweven. De tweede soort uit de range heeft een zeer hoog drijfvermogen en daardoor ideaal om te gebruiken als pop-up of snowman presentatie. Korda pop-up maïs is verkrijgbaar in vier versies, Banoffee (wit), Citrus Zing (groen), Fruity Squid (roze) en de immer populaire IB (geel).In elke verpakking zitten 12 haakaasjes en gratis bijpassende hairstops.

Merk: Korda
Type: Pop – Up Corn
Kleur: Groen
Smaak: Citrus Zing
Inhoud: 12 Stuks

Verkoopprijs: € 3.80