Sonubaits Margin Carp Groundbait

13,50

Sonubaits Supercrush Margin Carp Grondvoer, gemaakt om de ideale voederplek aan te leggen op plaatsen waar de vis zich concentreert. Om de ideale voor plek te bekomen is een goede mix nodig met losse deeltjes zodat deze zich niet snel verplaatsen.

Sonubaits Supercrush Margin Carp Grondvoer, gemaakt om de ideale voederplek aan te leggen op plaatsen waar de vis zich concentreert. Om de ideale voor plek te bekomen is een goede mix nodig met losse deeltjes zodat deze zich niet snel verplaatsen. Sonubaits Margin Carp is gemaakt van gemalen zaden en vismeel pellets om voor de nodige attractie te zorgen, maar toch zwaar genoeg is om op deze plaats te blijven liggen. De Margin Carp is vrij neutraal van kleur met daar in kleine gekleurde stukjes gemengd om de interesse van de karper op te wekken.

Deze Margin Carp mix kan ook goed gebruikt worden op te cuppen, van een zekere hoogte maakt het voer met losse deeltjes een zeer aantrekkelijk geluid in het water voor de vissen. Verpakt in een hersluitbare 2 kilo zak.

Merk: Sonubaits
Soort: Super Crush Grondvoer
Smaak: Margin Carp
Inhoud: 2 Kg

Verkoopprijs: € 13.50