Guru Size 18 QM1 Eyed Barbless Hook

4,70

Guru QM1 Eyed Barbless Hook Size 18, slechts met één blik op deze radicale Guru haak zal u vertellen dat het is ontworpen om zich te onderscheiden van de vele andere haken op de markt. 

Guru QM1 Eyed Barbless Hook Size 18, slechts met één blik op deze radicale Guru haak zal u vertellen dat het is ontworpen om zich te onderscheiden van de vele andere haken op de markt. De unieke, zwaar geveegde vorm en korte steel zijn nauwkeurig ontworpen om er voor te zorgen dat je meer vis aan te landen. Dit wordt uitgevoerd door middel van in een scherpe, beaked punt dat zal zorgen voor super veilige haak. Elke QM1 is PTFE gecoat om haar gladde, scherpte te verlengen.

Waarom de unieke vorm? Guru product-development manager Alex Bones samen met mercurial commerciële matchman Steve Ringer om de perfecte haak te ontwerpen voor haar tuigage aas op bout presentaties. Hun ontwerpen kunnen er anders uitzien dan u gewend bent, maar het bewijs is er en je zult minder vis verliezen met behulp van de QM1 hooks. Ook zeer geschikt voor barbeel en kopvoorn op de rivieren of zeelt en brasem op vijvers. De QM1 hooks worden geleverd in een beschermende doosje. Verkrijgbaar in de maten: 10 - 12 – 14 – 16 - 18.

Merk: Guru
Type: QM1 Eyed Barbless Hook
Maat: 18
Inhoud: 10 Stuks

Verkoopprijs: € 4.70