Preston DFX Suit Large

309,95

Preston DFX Suit Large, is gebaseerd op eerdere modellen uit de Preston Rage Warmte pakken, dit nieuwe DFX pak biedt de optimale bescherming tegen regen en wind. Comfortabel en soepel, ideaal voor de veeleisende visser, met een echt fraai design.

Preston DFX Suit Large, is gebaseerd op eerdere modellen uit de Preston Rage Warmte pakken, dit nieuwe DFX pak biedt de optimale bescherming tegen regen en wind. Comfortabel en soepel, ideaal voor de veeleisende visser, met een echt fraai design. Is geconstrueerd van 20.000 mm waterdicht en 3000 gram/m² ademend materiaal dat je beschermt onder de meest extreme weersomstandigheden, waardoor je altijd comfortabeler kunt vissen. De jas en de bib & brace zijn beide versterkt op de belangrijkste essentiële plekken voor een langere levensduur en comfort, het waterdichte materiaal is volledig getaped op de naden om er zeker van te zijn dat je droog blijft. De volledig waterdichte, gekleurde ritsen bieden je de zekerheid dat het pak functioneel en stijlvol is.

De DFX warme jas is voorzien met een hoge nek voor maximale bescherming tegen de elementen. versterkte schouders voor extra comfort wanneer je je uitrusting draagt. Interne stormflap onder de water dichte rits. Neopreen afsluiting van de mouwen met een gat voor de duim om water en tocht buiten te houden. Waterdichte capuchon die in vorm blijft.

De DFX Bib & brace warme broek heeft op de essentiële plekken ook verstevigingen, interne stormflap dichte rits. Ruime opening van de pijpen die met velcro vastgezet kunnen worden

Deze DFX Suit is verkrijgbaar in de maten: Medium, Large, X Large, XX Large en XXX Large.

Merk: Preston Innovations
Type: DFX Suit
Maat: Large
Kleur: Zwart - Blauw

Verkoopprijs: € 309.95