Preston Celsius Suit Large

179,95

Preston Celsius Suit Large, is geheel waterdicht en bijzonder warm om dragen. De Preston Celsius Range is de warmste viskleding die je ooit hebt gezien of nodig hebt.

Preston Celsius Suit Large, is geheel waterdicht en bijzonder warm om dragen. De Preston Celsius Range is de warmste viskleding die je ooit hebt gezien of nodig hebt. Gemaakt van topkwaliteit materiaal is de extreem duurzame Celsius Range ontworpen om te vissen onder de koudste omstandigheden. De thermische 'Hollofil' voering houdt de lichaamswarmte bijzonder goed vast, maar verhindert de bewegingsvrijheid niet. De Celsius is in feite zo warm dat je slechts een minimum aan onderkleding nodig hebt. Combineer het driekwart lange jack met de Bib & Brace en je hebt de ultieme combinatie voor koude omstandigheden. 10.000 Waterproof, Windproof en Thermal.

De warme jas is voorzien van een Afneembare capuchon, Van klittenband voorziene stormboorden, Instelbaar in de heup, Grote uitzettende zakken, Hoge kraag met fleecevoering.

De warme broek heeft herstelbare schouderbanden, Stormbestendige rits, Versterkte knieën, Versterkt zitvlak, Warme met fleece gevoerde zakken.

Deze Celsius Suit is verkrijgbaar in de maten: Medium, Large, X Large, XX Large en XXX Large.

Merk: Preston Innovations
Type: Celsius Suit
Maat: Large
Kleur: Zwart - Grijs

Verkoopprijs: € 179.95