Guru Small 36 gr In-Line Method Feeder

3,85

Guru In-Line Method Feeder Small 36 gr, speciaal ontwikkeld voor de visserij met een zelf hakend systeem, met nylon hoofdlijn. De Guru In-Line Method Feeder korven zijn In-Line uitgevoerd wat betekend dat de lijn door de tube van de korf loopt.

Guru In-Line Method Feeder Small 36 gr, speciaal ontwikkeld voor de visserij met een zelf hakend systeem, met nylon hoofdlijn. De Guru In-Line Method Feeder korven zijn In-Line uitgevoerd wat betekend dat de lijn door de tube van de korf loopt, wanneer een vis is gehaakt zal de korf over de lijn schuiven. Een wartel maat 11 schuift perfect passend onder in de tube van deze Guru Method Feeder voor een optimale inhaking. Aan de bovenkant van deze Guru Method Feeder is een uitsparing gemaakt waar het haak aas in past zodat het haak aas perfect op de korf ligt, ook in het water. Verkrijgbaar in Mini 20 gr - 30 gr, Small 24 gr - 36 gr, Large 28 gr – 45 gr.

Let op: Voor elke uitvoering heeft u een aparte Guru Method Mould nodig. Er zijn 3 verschillende moulds Mini, Small en Large. Je kan deze bij bestellen bij ons zie hier onder. Vergeet zeker niet de juiste maat mee te bestellen.

Merk: Guru
Type: In - Line System Method Feeder
Maat: Small
Gewicht: 36 Gr
Inhoud: 1 Stuk

Verkoopprijs: € 3.85