Korda 20 LB N-Trap Soft Gravel Silt

15,16

18,95

Korda N-Trap Soft Gravel Silt 20 LB, het beste verkrijgbare gecoate onderlijnmateriaal. Nu N-trap is gemaakt met een schuurbestendige zeer speciale, matte coating die ook nog eens gemakkelijk te strippen is.

Onderaan meer informatie

Merk: Korda
Type: N-Trap Soft
Soort: Silt
Maat: 20 LB – 9.1 Kg
Inhoud: 20 Meter

Korda N-Trap Soft Silt 20 LB, het beste verkrijgbare gecoate onderlijnmateriaal. Nu N-trap is gemaakt met een schuurbestendige zeer speciale, matte coating die ook nog eens gemakkelijk te strippen is. De kern bestaat uit speciale Dynema draden die zo gekleurd zijn dat deze perfect passen bij de kleur van de coating dit in tegenstelling tot alle andere verkrijgbare onderlijnen.

N-Trap is zeer veelzijdig, waardoor het goed te gebruiken is voor vele soorten van presentaties. Volgens onze Safezone camouflage principe, hebben wij drie verschillende kleuren op de markt gebracht. Weedy Green, Silt en Gravel Brown. Natuurlijk zijn deze kleuren gekozen dankzij onze jarenlange onderwater ervaringen. Daar door deze kleuren zeer dicht in de buurt van de condities die u in uw wateren zult aantreffen.

Merk: Korda
Type: N-Trap Soft
Soort: Silt
Maat: 20 LB – 9.1 Kg
Inhoud: 20 Meter

Verkoopprijs: € 18.95