Korda 10 LB IQ2 Extra Soft Fluorocarbon

9,56

11,95

Korda IQ2 Extra Soft Fluorocarbon 10 LB, de belangrijkste reden waarom ik fluorcarbon gebruik is omdat het onzichtbaar is.

Onderaan meer informatie

Merk: Korda
Type: IQ2 Fluorocarbon
Soort: Extra Soft Fluorocarbon
Maat: 10 LB – 0.32 mm
Inhoud: 20 Meter

Korda IQ2 Extra Soft Fluorocarbon 10 LB, de belangrijkste reden waarom ik fluorcarbon gebruik is omdat het onzichtbaar is. Ik ben mij zo bewust van het feit dat de vis mijn rig visueel kan waar nemen, vandaar dat ik besloten heb om standaard de IQ van 25lb te gebruiken als anti-tangle leader. Hier van gebruik ik 1.20 m samen met een Square Pear of Tournament swivel lood aan een leadclip.

Het gebruik van fluorcarbon helpt daarbij uitstekend om het in de war raken van de onderlijn tijdens het gooien tegen te gaan. Eenmaal in het water is deze rig vrijwel onzichtbaar, en dit is tevens het grootste voordeel wat je kunt bewerkstelligen in jouw manier van aasaanbieding. Op dit moment vis ik op een uiterst moeilijk ciruitwater met ongekend succes. Door gebruik te maken van IQ als leader en als onderlijnmateriaal hebben de vissen niet eerder iets in de gaten dan dat de haak ook daadwerkelijk in hun onderlip zit.

Merk: Korda
Type: IQ2 Fluorocarbon
Soort: Extra Soft Fluorocarbon
Maat: 10 LB – 0.32 mm
Inhoud: 20 Meter

Verkoopprijs: € 11.95