Preston Size 16 MCM-B Mag Store Banded Hair Rigs

4,95

Preston MCM-B Mag Store Banded Hair Rigs 4'' – 10 cm - Size 16, het ontwerpen van onderlijnen is hiermee op een hoger plan gebracht. De Ready Rigs van Preston Innovations zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit.

Preston MCM-B Mag Store Banded Hair Rigs 4'' – 10 cm - Size 16, het ontwerpen van onderlijnen is hiermee op een hoger plan gebracht. De Ready Rigs van Preston Innovations zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit materialen en geknoopt volgens precieze specificaties, zodat onderlijnen geproduceerd worden die geschikt zijn voor alle sportvissers. De compleet gevulde Rig Stick kan direct uit de verpakking genomen worden en geplaatst worden in de Mag Store System box van het juiste formaat.

Elke verpakking bevat 8 met de hand geknoopte onderlijnen die op een rig stick geplaatst zijn. De haakmaat kunnen met de diameter en de trekkracht van de lijn gemakkelijk afgelezen worden van de aangebrachte sticker. Bij elke onderlijn zijn de MCM-B haken geknoopt aan de beproefde en geteste Reflo Power lijn. De Banded onderlijnen zijn geschikt voor Pellets en Bandums, terwijl de Bayonet onderlijnen ideaal zijn voor Boilies en Bandums als haakaas. Verkrijgbaar in verschillende haak maten.

Merk: Preston Innovations
Type: MCM-B Mag Store Hair Rigs
Haak maat: 16 Barbless
Diameter: 0.17 mm
Trekkracht: 6 lb – 3.088 Kg
Lengte: 10 cm
Inhoud: 8 Stuks

Verkoopprijs: € 4.95