Door het grote succes zetten we de DOLLE DAGEN verder tot Paas Maandag met 20% korting op het ganse assortiment. Gebruik de kortingscode: PASEN geldig t/m maandag 5 April.

12,95

Preston Matchpult Small, deze Match Pult zijn speciaal ontwikkeld voor het wegschieten van natuurlijk aas zoals maden, casters, lunch worst of mais. Perfecte gereedschap voor diegene die betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en duurzaamheid wil bij aanschaf van een katapult.

Onderaan meer informatie

Merk: Preston Innovations
Soort: Catapult
Type: Matchpult
Maat: Small
Inhoud: Per stuk

Preston Matchpult Small, deze Match Pult zijn speciaal ontwikkeld voor het wegschieten van natuurlijk aas zoals maden, casters, lunch worst of mais. Perfecte gereedschap voor diegene die betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en duurzaamheid wil bij aanschaf van een katapult. Met Semi Mesh Pouch voor compacter voeren en het  dual PTFE Anti-Twist technologie waar door de elastiek praktische onmoggelijk zich in de war kan draaien. Deze Range van katapults vergroot de efficiëntie van uw visserij tijdens de wedstrijd of de gewone visdag. Te verkrijgen in Small en Large.

Merk: Preston Innovations
Soort: Catapult
Type: Matchpult
Maat: Small
Inhoud: Per stuk

Verkoopprijs: € 12.95