Fox Rage Replicant Wobble – Natural Perch UV 7.5 cm – 10 Gr

7,45

Fox Rage Replicant Wobble – Natural Perch UV 7.5 cm – 10 Gr, één van de meest opwindende aspecten van de nieuwe Wobble is dat deze nu ook in de nieuwe Super Natural kleuropties verkrijgbaar is.

Fox Rage Replicant Wobble – Natural Perch UV 7.5 cm – 10 Gr, één van de meest opwindende aspecten van de nieuwe Wobble is dat deze nu ook in de nieuwe Super Natural kleuropties verkrijgbaar is. Deze realistische vispatronen zijn enorm natuur identiek, en bieden de opties baars, snoekbaars, snoek, voorn en kopvoorn. Deze nieuwe Replicant Wobble vormt de volgende generatie van dit iconische kunstaas, hij heeft een aantal verbeteringen ondergaan waardoor hij nog meer een must-have is in je kunstaas doos.

De nieuwe Wobble is leverbaar in verschillende kleuren en is voorzien van een verbeterd belly hook rotation systeem waardoor de dreg kan draaien, en deze beter blijft zitten tijdens de dril. De bekende briljante zwemactie is behouden gebleven, met de brede staart die voor veel attractie zorgt en het kunstaas tijdens het binnenhalen diep laat duiken. Het body materiaal is nu beter bestand tegen beschadigingen door bijtende vissen.

Merk: Fox Rage
Type: Replicant Wobble
Maat: 7.5 cm – 10 Gr
Kleur: Natural Perch UV
Inhoud: 2 Stuks

Verkoopprijs: € 7.45