Korum NEO-Mag Bite Indicator Kit

12,95

Korum NEO-Mag Bite Indicator Kit, Is de ideale beetregistratie voor de allround sportvisser. Kan efficiënt gebruikt worden in combinatie met een breed spectrum aan lijndiameters, dankzij de verend gemonteerde kogellager die tegen de neodymium magneet aan de binnenzijde drukt.

Korum NEO-Mag Bite Indicator Kit, Is de ideale beetregistratie voor de allround sportvisser. Kan efficiënt gebruikt worden in combinatie met een breed spectrum aan lijndiameters, dankzij de verend gemonteerde kogellager die tegen de neodymium magneet aan de binnenzijde drukt. Dit zorgt voor een perfect glijden van de lijn. Het ontwerp levert een hoge mate van grip op onder extreme omstandigheden, maar de lijn komt ook gemakkelijk vrij wanneer je de haak zet.

Kleur verlichting: rood, blauw en transparant, 3x Neo-Mag indicatorkoppen in rood, helder en blauw, 1x Neo-Mag lijnclipsysteem, 10 cm lange verbindingsketting en hockeystick de XL-uitvoering wordt geleverd met een extra gewicht van 5 gram. Verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen.

Merk: Korum
Type: NEO-Mag Bite Indicator Kit
Inhoud: 1 Set

Verkoopprijs: 12.95