Door het grote succes zetten we de DOLLE DAGEN verder tot Paas Maandag met 20% korting op het ganse assortiment. Gebruik de kortingscode: PASEN geldig t/m maandag 5 April.

Preston Small 60 gr Absolute Window Feeder Solid

2,75

Preston Absolute Window Feeder Solid Small 60 gr, zijn perfect voor het vissen met aassoorten als maden en casters de ultieme voerkorven die zich optimaal laten werpen.

Onderaan meer informatie

Merk: Preston Innovations
Type: Absolute Window Feeder Solid
Maat: Small
Gewicht: 60 Gr
Inhoud: Per Stuks

Preston Absolute Window Feeder Solid Small 60 gr, zijn perfect voor het vissen met aassoorten als maden en casters, het zijn de ultieme voerkorven die zich optimaal laten werpen. De Absolute Window Solid voerkorven zijn beschikbaar in drie formaten, zodat je kunt variëren met de hoeveelheid voer die je op de visplek wilt brengen. Deze Window Feeders Solid zijn makkelijk te vullen met los voer en aas, sluit het geheel af met een kleine hoeveelheid lokvoer en maak je worp. De Absolute Window voerkorf is van hetzelfde formaat als je duim, wat het gebruik simpel en gemakkelijk maakt, door de interne verhoging komt het aas ook gemakkelijker vrij. Kleine gaten in de bovenkant van de voerkorf zijn eveneens behulpzaam bij het vrijgeven van het lokvoer en aas. Verkrijgbaar in de maten: Small 20 - 30 – 45 – 60 gr, Medium 30 - 45 - 60 gr, Large 30 - 45 – 60 - 75gr. en X Large 30 - 45 – 60 – 75 gr.

Merk: Preston Innovations
Type: Absolute Window Feeder Solid
Maat: Small
Gewicht: 60 Gr
Inhoud: Per Stuks

Verkoopprijs: € 2.75