Door het grote succes zetten we de DOLLE DAGEN verder tot Paas Maandag met 20% korting op het ganse assortiment. Gebruik de kortingscode: PASEN geldig t/m maandag 5 April.

Korum 60 Gr Dura Method Feeders

5,95

Korum Dura Method Feeders 60 gr, deze zijn nieuw in het assortiment van Korum en zijn supersterk. Dankzij de unieke vormgeving en structuur taps toelopend komt uw voer en aas altijd perfect op de juiste voerstek terecht zelfs op de grote afstanden.

Onderaan meer informatie.

Merk: Korum
Type: Dura Method Mould
Kleur: Geel - Camouflage
Inhoud: 2 Feders  60gr

Korum Dura Method Feeders 60 gr, deze zijn nieuw in het assortiment van Korum en zijn supersterk. Dankzij de unieke vormgeving en structuur taps toelopend komt uw voer en aas altijd perfect op de juiste voerstek terecht, zelfs ook op de grote afstanden.Verkrijgbaar in de gewichten: 30gr, 45gr en 60gr.

Voordelen van de Mould:Eenvoudig en effectief in gebruik, het Aas is taps oplopend opgebouwd voor een beter aerodynamica, Non stick afwerking zodat het aas niet blijft plakken, Uniek uitwerp mechanisme van de mould, 1 mould voor alle nieuwe dura methodfeeders.

Voordelen van de Method Feeder: Gemaakt van lood voor optimale sterkte en prestatie, Gewicht naar voeren voor een betere aerodynamica, Extra breed centraal midden stuk voorkomt vastzitten van de haak, Camouflage Coating ideaal voor het Carper vissen, Uitsparing aan de voorkant voor gebruik van Quick Change Beads of Swivels, Feeder wordt geleverd met een korum Camo Quick Change Bead.

Merk: Korum
Type: Dura Method Mould
Kleur: Geel - Camouflage
Inhoud: 2 Feders  60gr

Verkoopprijs: € 5.95