Korum Latitude Freespool 6000 Reel

79,95

Korum Latitude Freespool 6000 Reel, betekent een echte stap voorwaarts op het gebied van het ontwerp van vrijloopwerpmolens.

Korum Latitude Freespool 6000 Reel, betekent een echte stap voorwaarts op het gebied van het ontwerp van vrijloopwerpmolens. Deze Freespool is voorzien van de nieuwe S-Stroke technologie voor een perfect opspoelen van de lijn, een afgesloten slipsysteem en een anti-frictie spoel voor verder en met meer precisie werpen. De werpmolen beschikt over een compact samen te klappen slinger zodat de werpmolen weinig ruimte in neemt bij het vervoer ervan.

5 dubbel gesealde kogellagers + 1 naaldlager, Direct werkende antiretour middels in een richting, Draaiend naaldlager, Extra sterk molenhuis en rotor uit grafiet, Antitwist titanium lijnroller, Extra dikke aluminium beugel en met computer berekende, Uitgebalanceerde rotor, Gefreesde en geanodiseerde aluminium spoel, Van links naar rechts om te zetten, Wegklapbare slinger, Voorgevormde EVA slingergreep voor extra comfort, S-Stroke systeem voor een perfect opspoelen van de lijn, Diepere spoel met lijnvriendelijke aluminium lijnclip, Nieuw ontwerp van de spoelrand voor verbeterde werpeigenschappen. Verkrijgbaar in 5000 en 6000 Reel.

Merk: Korum
Serie: LATITUDE Reels
Type: Latitude Freespool 6000 Reel
Gear Ratio: 4.6:1
Lijncapaciteit: 0.30 mm/300 Meter, 0.33 mm/250 Meter
Gewicht: 530 Gr
Inhoud: 1 Stuk

Verkoopprijs: € 79.95