Preston 320 Centris NT Reel

199,95

Preston Centris NT 320 Reel, de beste materialen zijn gebruikt in de constructie van deze werpmolens om de levensduur te verlengen, zoals een titanium carbonrotor, titanium shaft en een volledig aluminium behuizing.

Preston Centris NT 320 Reel, deze Reels zijn al meer dan 2 jaar in ontwikkeling door Preston Innovations om de ultieme werpmolen te maken voor de hedendaagse wedstrijdvissers. De beste materialen zijn gebruikt in de constructie van deze werpmolens om de levensduur te verlengen, zoals een titanium carbonrotor, titanium shaft en een volledig aluminium behuizing. Word geleverd met een enkel en dubbel uitgebalanceerd handvat en reserve spoel. Een van de opvallende kenmerken is de NiTi-beugelarm, dit uitzonderlijk sterke materiaal kan worden gebogen maar zal terugkeren naar de oorspronkelijke vorm, wat betekent dat er geen gebogen beugels meer zijn bij het opbergen van de hengels in een foedraal. De micro-instelbare slip aan de voorkant is ongelooflijk soepel dankzij de multi-ringen en er is een drukknop aan de voorkant zodat je met één druk op de knop spoelen kunt verwisselen.

Deze Preston Centris NT serie reeks molens bestaan in 320, 420 en 520,  zijn geheel vervaardigd in zwart aluminium grafiet en een opvallend mooie opdruk.

Merk: Preston Innovations
Type: Centris NT 320
Gewicht: 312 Gr
Kogellagers:  7 RVS
Lijncapaciteit: 0.23 mm / 150 Meter
Gear Ration: 5.0:1
Inhoud: 1 Stuk

Verkoopprijs: € 199.95