Preston 8 Section Roosts

23,95

Preston 8 Section Roosts, deze topset houders kunt u eenvoudig aan uw zitsysteem bevestigen.

Onderaan meer informatie.

Merk: Preston Innovations
Soort: SnapLok Offbox 36
Type: 8 Section Roosts – Topsetsteun

Preston 8 Section Roosts, deze topset houders kunt u eenvoudig aan uw zitsysteem bevestigen. Door de vorm van de uitsparingen heeft wind geen kans om uw topsets weg te blazen. Houder is gemaakt van EVA foam. De houder is voorzien van de Off Box Connector welke met aparte adapterbussen ook aan uw eigen zitsysteem is te bevestigen.

De Nieuwe Preston Innovation OffBox 36 ''captive inserts'' bieden je de mogelijkheid elk van de accessoires uit de Offbox 36 Range te gebruiken op een breed scala aan zitkisten en stoelen. Het verbeterde ontwerp maakt het mogelijk om het inzetstuk daar te plaatsen waar je dit graag wilt hebben. De Inserts 30mm & 25mm rond, en 23mm  Onbox worden standard meegeleverd.

ANTI-SNAG HAND WHEELS Nieuw ergonomisch ontwerp en voorzien van een zachte rubberachtige afwerking, het handwiel kan gemakkelijk binnen het scharniergewricht geplaatst worden zodat hier geen lijn of montage tussen vast kan komen te zitten tijdens het vissen.

SNAP-LOK QUICK RELEASE CAM Laat voor gebruiksgemak en uitwisselbaarheid het scharniergewricht aan de poot van de zitkist zitten en bevestig hier simpelweg het gewenste accessoire aan. Dit maakt het opbouwen en afbreken snel en simpel en het maakt het mogelijk om accessoires te verwijderen of vervangen terwijl ze nog gebruikt worden.

Merk: Preston Innovations
Soort: SnapLok Offbox 36
Type: 8 Section Roosts – Topsetsteun

Verkoopprijs: € 23.95