C-Drome

C-Drome webshop

Voor de commerciële vissers onder ons is C-Drome hét droommerk. De C-Drome productrange bestaat uit diverse hengelsport artikelen waarmee je op commercials optimale vangst behaalt. Onder meer de hengels, dobbers en landingsnetten zijn favoriet. Je vindt het gehele assortiment C-Drome artikelen bij Hengelsportknaller.

C-Drome: een droom voor de c...

Voor de commerciële vissers onder ons is C-Drome hét droommerk. De C-Drome productrange bestaat uit diverse hengelsport artikelen waarmee je op commercials optimale vangst behaalt. Onder meer de hengels, dobbers en landingsnetten zijn favoriet. Je vindt het gehele assortiment C-Drome artikelen bij Hengelsportknaller.

C-Drome: een droom voor de commerciële visserij

Vis jij graag op commercials? Met de productrange van C-Drome schep jij binnenkort de grootste karpers uit het water. En Hengelsportknaller biedt je de artikelen van C-Drome aan voor een voordelige prijs! C-Drome is een merk van Engels moederbedrijf Preston Innovations, bekend van onder andere merken als Sonubaits, Avid Carp en Korum. C-Drome richt zich op fanatieke vissers die de hengel graag in commercials werpen. De collectie C-Drome hengelsport producten varieert van werphengels, vaste hengels, robuuste dobbers en grofmazige schepnetten tot kleding. En alle producten worden door professionele wedstrijdvissers getest voordat ze op de markt komen.

De C-Drome producten zijn van de hoogste kwaliteit

Net zoals de andere Preston merken zijn ook de C-Drome artikelen ontworpen door en voor vissers. Ervaren sportvissers zetten hun expertise en kennis in om de C-Drome range te optimaliseren en met nieuwe concepten te komen waardoor vissen nóg meer genieten wordt. Vooruitstrevend voor de commercialbranche zijn de dobbers van C-Drome. De dobberrange is ontworpen met zware karpervangsten in het achterhoofd. Het design van de C-Drome dobbers maakt het dan ook mogelijk om extreme omstandigheden te doorstaan. Hoogwaardig balsahout, RVS ogen en robuuste onder-antennes zorgen voor optimale prestatie.

Een uitgebreid assortiment C-Drome artikelen

Hengelsportknaller heeft een complete en interessante collectie C-Drome toppers, waaronder nylon, haken, schepnetten en accessoires. C-Drome was geen ‘karperdroom’ zonder extreem sterke stokken. De C-Droom hengelsport feederhengels kunnen zowel op commercials als natuurlijke wateren gebruikt worden. De Margin Power lijn van C-Drome is uitgerust met een C-Drome PTFE bus zodat het holle elastiek van C-Drome eenvoudig gebruikt van worden. De vaste stokken van C-Drome zijn licht én strak en verzorgen de visser een werkelijke beleving. De met rubber gecoate landingsnetten zijn dankzij de grove maas ontzettend fijn in gebruik en bieden de kracht die nodig is om een reusachtige karper uit het water te tillen.

Bestel jouw C-Drome producten online bij Hengelsportknaller

Al jouw C-Drome artikelen zijn verkrijgbaar bij Hengelsportknaller. Of je nu op een commercial of een natuurlijke vijver vist, witvis en karpers sla je zeker aan de haak met de productlijn van C-Drome. Bij Hengelsportknaller staat de gehele C-Drome range overzichtelijk op een rijtje. Daarnaast kun je de C-Drome artikelen tegen lage verzendkosten bestellen. Wij leveren C-Drome artikelen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Bestel je voor meer dan €75,- euro in onze C-Drome webwinkel? Dan betaal je geen verzendkosten. Voor vragen over het C-Drome preston innovations assortiment en gebruiksadvies kun je contact opnemen.

Lees meer